Eigen groep | Actieve Groepsreizen

Teambuilding met collega’s, studieverenigingen, sportclubs, workations, business coach reizen en meer…..
Samen ontwerpen we jullie eigen avontuur!

Ben jij de klos om dit jaar jullie activiteit te organiseren? Mr. Yeti schiet je te hulp, want wist je dat wij ook reizen op maat verzorgen voor een eigen groep/team? Dit zijn reizen die geheel naar jullie wensen worden samengesteld en hierdoor uniek zijn. Voor elke bestemming in Europa, budget, groepsgrootte en alle soorten activiteiten stellen we je graag een passend aanbod voor.

Voor wie?
Ben jij de organisator van een actieve fietsvereniging, vriendenclub, studie/studentenvereniging, lerarenteam, Chiro, collega’s, incentive, business coach, teambuilding of bedrijfsvereniging? Mr. Yeti stelt de meest actieve en avontuurlijke groepsreis voor jullie samen! Onze reizen zijn ook uitermate geschikt voor coaching sessies.

Waar kunnen we naar toe?
Met de groepsreizen van Mr. Yeti ontdek je avontuurlijk en actief Europa. Landen die je altijd al hebt willen ervaren en beleven. Denk aan Noorwegen, Zweden, Schotland, Ierland, IJsland en Engeland, maar ook bestemmingen zoals Zwitserland, Slovenië en Italië zijn uitermate geschikt voor een actieve groepsreis . Elk land en elke stad heeft zijn eigen verhaal, we delen onze ervaringen graag met je.

Wat valt er te doen?
Op elke bestemming kan je actief zijn door te mountainbiken, hiken, kajakken, wildlife, allerhande wintersporten of een avontuurlijke survival te doen. Maar je kan ook ontspannen en genieten van de natuur, cultuur en de historie van het land.
Denk maar eens aan een business coaching vakantie in Zweden… Rust en alle ruimte om weer tot de basis te komen en van daaruit je bedrijf verder te laten groeien.

Waar kunnen we overnachten?
Elk land beschikt over veel verschillende soorten accommodaties, waardoor je veel keuzemogelijkheden hebt. Bed en breakfast, traditionele vissershuisjes, back to basic lodges, luxehotels, trekkershutten en tenten zijn enkele voorbeelden. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat ons weten wat je wilt en we zorgen er samen voor dat je de meest geschikte accommodatie boekt en dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Neem contact op en stel je eigen reis samen.

Om alvast in de stemming te komen kan je ons huidige aanbod als startpunt nemen van jullie actieve en avontuurlijke groepsreis. Kijk hieronder alvast naar onze bestemmingen!
Heb je vragen óf wil jij ook zo’n toffe reis organiseren voor jouw groep? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

Groepen

  • Contactgegevens

  • Bestemming

  • Vervoer

  • Verblijfstype & Maaltijden

  • Periode

  • Specifieke wensen

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

  • greentripper-logo-rand
  • Vaude