Chat with us, powered by LiveChat

8 redenen om met Mr. Yeti op reis te gaan

Veiligheid
Kwaliteit materiaal
Reisbegeleiding
Financiële zekerheid: AMLIN
VVR
Enthousiast kantoorteam
Overzichtelijke betaling
Persoonlijk contact

Veiligheid gaat boven alles!
Onze reisbegeleiders worden elk jaar getraind tijdens ons trainingsweekend waar we verschillende onderwerpen over veiligheid bespreken. Tijdens de groepsreis zijn ze mede daardoor in staat om situaties goed in te schatten en de juiste beslissingen te nemen om de veiligheid te waarborgen. Je kan je dus zeker veilig voelen bij onze ervaren reisbegeleiders. Al onze reisbegeleiders hebben namelijk EHBO. Ben je nieuwsgierig wie onze reisbegeleiders zijn? Neem hier dan snel een kijkje!

Kwaliteit kampeer- en kookmateriaal (zomer)
Tijdens de zomer groepsreizen verzorgt Mr. Yeti al het kampeer- en kookmateriaal. Kwaliteit vinden wij erg belangrijk, daarom krijgt elke reiziger van ons een eigen tent van het merk Vaude. Deze tent nemen we voor jou mee. En je moet geen schrik hebben om in een versleten of muffe tent terecht te komen. De gebruikte tenten worden elk jaar verkocht waarna er voor het volgende seizoen nieuwe worden aangekocht. Het vervoer per minibus zal ook niet vervelend zijn, Mr. Yeti beschikt over de nieuwste type busjes voorzien van alle gemakken en moderne veiligheidstechnieken.

Ervaren en enthousiaste reisbegeleiding
De reisbegeleiders worden door ons geselecteerd en opgeleid. Eens per jaar organiseren we een trainingsweekend voor alle huidige en nieuwe reisbegeleiders. Tijdens dit weekend worden verschillende onderwerpen besproken en kunnen de begeleiders onderling ervaringen uitwisselen. We investeren graag in de kennis van onze reisbegeleiders. Daarnaast organiseren we aan het einde van het seizoen een reünie om het contact met de begeleiding kort te houden en het seizoen te evalueren. Maak kennis met onze reisbegeleiders!

Financiële zekerheid: AMLIN
Wij doen er graag alles aan om jou met een veilig en prettig gevoel op reis te laten gaan. Daarom is Mr. Yeti aangesloten bij Amlin. Alle reizen die we aanbieden op onze website vallen binnen de grenzen van de Amlin-garantieregeling. De Amlin-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Volgens de overeenkomst wordt er zorg gedragen aan de terugreis als de bestemming reeds is bereikt.

VVR
Mr. Yeti is aangesloten bij het VVR. De VVR (Vereniging Vlaamse Reisbureaus) is de branche vereniging van de reisbranche.

Enthousiast kantoorteam
Het kantoorpersoneel van Mr. Yeti bestaat uit een jong en enthousiast team en heeft veel affiniteit met de bestemmingen. Meerdere keren per jaar wordt er deelgenomen aan studiereizen om meer kennis en contacten op te doen. Zodoende wordt de kwaliteit van de reizen gewaarborgd. Heb je vragen of twijfel je over een reis? Neem gerust contact op, we zullen je vragen met plezier beantwoorden!
Bekijk hier ons kantoorteam.

Overzichtelijke betaling
Hoe gaat de betaling in z’n werk? Als het boekingsformulier verzonden is, zal Mr. Yeti zo snel mogelijk je boeking bevestigen. Je ontvangt dan ook van ons de factuur. Na je boeking kan je meteen de aanbetaling of volledige betaling doen via bankoverschrijving. In ‘mijn account’ vind je precies terug wat het openstaande saldo nog is en voor wanneer het betaald moet worden.

Persoonlijk contact
Mr. Yeti is een online reisbureau en het contact zal voornamelijk via telefoon of per e-mail plaatsvinden. Je kan ons ook regelmatig vinden op beurzen of informatiedagen waardoor je ons persoonlijk leert kennen.

Kom ook eens gezellig langs tijdens onze live en online informatiedagen , zodat je van al onze reizen, het concept en nieuwigheden op de hoogte blijft. Kijk hier alvast naar de eerst volgende informatiemomenten en schrijf je in voor onze reistips zodat we je op de hoogte kunnen houden. Volg ons ook op onze Social Media kanalen via @mr.yetigroepsreizen. We nemen je mee in ons avontuur met Mr. Yeti.

Persoonlijke bijzondere omstandigheden
We zijn graag op de hoogte van bijzondere omstandigheden die voor het reizen van belang kunnen zijn. Ben je vegetariër of volg je een speciaal dieet, of zijn er medische omstandigheden die invloed kunnen hebben op de reis? Dan vragen we je om dit vooraf duidelijk aan te geven. Wij zullen hier dan rekening mee houden, zodat ook jouw reis een unieke ervaring zal zijn.

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!