WIE IS MR. YETI...

Ik heb intens genoten van de rondreis door IJsland. De indrukken van dit prachtige land en de magische plekjes die we bezochten zijn nog steeds aan het bezinken en woorden om alle prikkels, indrukken en gevoelens die hierbij naar boven komen te omschrijven schieten tekort. Ik ben nog volop aan het nagenieten.

Een combinatie van leuke activiteiten, mooie campings, prachtige uitzichten, gezellige ritten, degelijk en goed materiaal fantastische reisgenoten en een geweldige reisbegeleider maken dit een ervaring om nooit te vergeten.

– Birgit

Wat een geweldig mooi land is Noorwegen zeg! En wat hebben jullie dat ontzettend goed in elkaar gezet. We hadden een hele gezellige groep en onze reisbegeleider was ook echt super!
Ik heb heel veel mooie foto’s kunnen maken. Mijn hoogtepunt van deze groepsreis was de Trolltunga Een ontzettend mooie intensieve tocht met een prachtig uitzicht en een écht groepsgevoel

– Simone

Perfect gepland in 8 dagen, inclusief 2 dagen in de natuur, ideaal om het interessantste van de 3 landen gezien te hebben : )

– Nadine

Bekijk alle referenties