Wie is Mr. Yeti | Mr. Yeti Actieve Groepsreizen voor singles

Op reis maar liever niet alleen? 

Op reis maar liever niet alleen? Actieve Groepsreizen in Europa die niet direct bekend staan als populaire zonnige bestemmingen, maar geeft dat garantie voor een toffe vakantie? Ver weg van het massatoerisme en niet eeuwig in de lange rij aanschuiven bij de ‘bekende’ attracties. Heerlijk toch?

Ben jij klaar voor avontuur? Ga dan met mij (Mr. Yeti) mee op een actieve groepsreis naar de meest avontuurlijke bestemmingen!

Kleine groepen

Doordat onze groepen klein zijn, is er veel persoonlijk contact. Hierdoor ontstaat er al snel een goede klik tussen je medereizigers en de reisbegeleider. Nog een voordeel, je hoeft bij een kleine groep niet met zoveel mensen rekening te houden en voelt je geen 5de wiel aan de wagen. Je hebt dus veel eigen inbreng in het reisprogramma! De hoofdlijnen van de reis liggen vast, maar samen met de reisbegeleider en jouw medereizigers kunnen wij hier jouw eigen reiservaring van maken. Tof, niet?

Welkom bij de Yeti-familie!

Ben jij een avontuurlijke reiziger met een gezonde conditie, die op een gezellige manier samen met anderen ervaringen wilt delen? Klik dan snel verder naar onze toffe bestemmingen. Maar wie zijn nu onze reizigers? Je moet minimaal 18 jaar zijn op het moment van de reis. Nu vraag je je misschien af.. tot welke leeftijd gaan jullie dan? Tot dat je ons moe bent! Het draait er bij ons namelijk niet om welke leeftijd je hebt of dat je single bent. Zolang je maar openstaat voor avontuurlijke bestemmingen en graag je grenzen verlegt. Het leven van Mr. Yeti begint nu eenmaal aan het einde van zijn comfort zone en dat gevoel wil hij met jou delen. Wij vinden het delen van toffe reiservaringen met gelijkgestemden belangrijker dan jou in te delen bij een bepaalde leeftijdscategorie. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en het opdelen kan alleen maar leiden tot verkeerde verwachtingen. Daar ligt de focus van Mr. Yeti niet op en we weten toch eigenlijk ook niet hoe oud onze Yeti himself is? Overigens is het maken van nieuwe vrienden veel leuker!

Hoe actief is een actieve groepsreis?

Met actief bedoelt Mr. Yeti iedereen met een gezonde normale conditie. Een afgetrainde body is dus zeker niet nodig, maar mag uiteraard wel ?.
We zoeken voor iedereen uitdaging, of je nu enkel de lokale sportschool sponsort, of dat je sporter in hoofdberoep bent (of denkt dat je dat bent). We zoeken voor elk niveau uitdaging! Een gezonde basisconditie is dan wel belangrijk. Dit is ook per reis verschillend. Wil je graag weten of je voldoende conditie hebt voor jouw gekozen reis? Neem dan even contact met ons op.

Niets leuker dan samen reiservaringen te delen…

Zie jij het al voor je? Samen ontbijten, gezellig samen muziek luisteren tijdens de reis naar de volgende bestemming, samen raften, samen barbecueën, samen bij het kampvuur….. MrYeti.be. Wat is er leuker dan samen reiservaringen te delen?

Kennismaken met Mr. Yeti

Dat kan! We organiseren regelmatig live, offine en online informatie dagen. Wil jij weten wanneer de eerst volgende is? Klik dan hier

 

Groepsreis Noorwegen

 

Waar komt de naam Mr. Yeti vandaan?

Maar waar komt nu de naam Mr. Yeti vandaan? In tegenstelling tot wat je zou verwachten is het brein achter Mr. Yeti geen Mr. maar een Mrs! Manon, de happy founder van Mr. Yeti; ‘Na mijn studie Toeristisch Management ben ik verhuisd naar België om vervolgens in het werkveld te belanden. Avontuurlijk reizen is mijn grootste passie en vond destijds in Vlaanderen niet een concept dat volledig aan mijn wensen voldeed. Daarom heb ik in 2015 naast mijn full-time job Mr. Yeti opgericht. Ondernemen zit wel een klein beetje in het bloed en met mijn toeristische achtergrond en leeftijd (jong en onbezonnen, al ben ik dat nog steeds :-)) was de stap voor mij niet al te groot. Mr. Yeti was geboren!’

Manon is zelf een enorme sneeuwgek en het liefst is ze dan ook terug te vinden op een skipiste of in het hoge Noorden. In haar omgeving wordt ze ook wel eens boulie genoemd (wie kent die schattige sneeuwman uit de tekenfilms niet?), maar dat klonk niet avontuurlijk genoeg.

Een Yeti wordt vanuit de mythen beschreven als een groot, harig actief dier. Hij zou leven in koude gebieden en bossen en gaat graag op avontuur. Doordat de Yeti ook wel de verschrikkelijke sneeuwman wordt genoemd, maakt het natuurlijk extra spannend hem te ontmoeten! Kortom een betere omschrijving van Manon haar grootste passie, avontuurlijk reizen, is er niet. Dat is haar avontuurlijke (sneeuw) maatje Mr. Yeti! Ga je met ons mee op avontuur?

ManonManon

Manon, Happy Founder Mr. Yeti 

 

Reisbegeleiders

Iedereen die een groepsreis heeft gemaakt, weet het: de reisbegeleider maakt of breekt de reis. Mr. Yeti hecht daardoor veel waarde aan enthousiaste en deskundige reisbegeleiding. Veel van onze reisbegeleiders hebben niet alleen veel reiservaring met onze bestemmingen, maar is sport en de natuur ook vaak de rode draad in hun leven.

De reden waarom wij ze reisbegeleiders noemen en geen reisleiders? De reisbegeleider coördineert de reis in overleg met alle reizigers en regelt de praktische zaken ter plaatse die nog niet zijn vastgelegd door het kantoorteam. Ook is hij gedurende de reis de hoofd bestuurder van onze minibus. Het zijn ervaren reizigers met kennis van de natuur en veiligheid, maar een gids is hij niet. Voor actuele informatie over het land en zijn cultuur laten wij liever onze lokale partners op de bestemming aan het woord. De reisbegeleiders bereiden samen met het kantoorteam voor vertrek de reis intensief voor waarbij wij uiteraard ruimte overlaten voor individuele vrijheid. Deze behoeften en verwachtingen worden direct de eerste dagen van de reis besproken met de reizigers. Heb je dus zelf goede ideeën voor een activiteit, een bezoekje aan een bepaalde plek of ken jij een goed restaurant, laat het dan zeker onze reisbegeleiders weten.

Al onze reisbegeleiders zijn door Mr. Yeti opgeleid om een scherp oog te hebben voor groepsdynamiek. Ze weten hoe ze moeten handelen in belangrijke (nood)situaties en hebben een zeer grote passie om van jouw vakantie een unieke belevenis te maken.

Heeft Mr. Yeti jou al enthousiast kunnen maken? Neem dan snel een kijkje bij onze actieve groepsreizen!

Wil jij weten hoe een groepsreis van Mr. Yeti eraan toe gaat? Bekijk dan ons filmpje hierboven!

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

  • greentripper-logo-rand
  • Vaude