fbpx

Op reis maar liever niet alleen? 

Bij Mr. Yeti richten we ons op actieve groepsreizen voor singles/eenbeslissers/individuen, ook wel ‘singlereizen’ genoemd. Onze groepsreizen zijn avontuurlijk, outdoor, back to basic en kleinschalig. We richten ons op bestemmingen die niet direct bekend staan als populaire en zonnige vakantiebestemmingen, maar biedt de zon garantie voor een toffe vakantie? En weet je wat het voordeel daarvan is? Ver weg van het massatoerisme en niet uren lang aanschuiven in een rij bij de ‘bekende’ attracties.

Onze avonturiers zijn gelijkgestemde individuen zoals singles of mensen die een partner hebben, maar waarvan de partner niet mee gaat op reis. Er onstaat wel eens een relatie uit, maar dat is niet het doel van onze reizen. De reizen zijn bedoeld voor avontuurlijke reizigers die graag in een kleine groep en ongedwongen sfeer, nieuwe ervaringen willen beleven. Wat is er leuker dan samen reiservaringen te delen?

In een grote groep kan je als individu wel eens het gevoel hebben het ‘3e wiel aan de wagen’ te zijn. Door onze persoonlijke aanpak en kleine groepen maken we de drempel zo laag mogelijk voor onbekenden die een avontuurlijke reis willen maken. We bieden goed georganiseerde groepsreizen aan, maar zeker niet OVERgeorganiseerd! Hierdoor is er meer vrijheid voor jouw persoonlijke reiservaring.

Bij Mr. Yeti boekt ruim 95% de groepsreis alleen. De overige 5% wordt samen met een broer/zus of beste vriend/vriendin geboekt. Hierdoor worden de reizen van Mr. Yeti ook wel eens ‘single’reizen genoemd. Oftwel; groepsreizen voor singles! Wil jij weten waarom Mr. Yeti onze groepsreizen geen singlereizen noemt? Kijk dan hier
Klaar voor avontuur?

Groepsreis Noorwegen

Waar komt de naam Mr. Yeti vandaan?

Maar waar komt nu de naam Mr. Yeti vandaan? In tegenstelling tot wat je zou verwachten is het brein achter Mr. Yeti geen Mr. maar een Mrs! Manon, de happy founder van Mr. Yeti is zelf een enorme sneeuwgek en het liefst is ze dan ook terug te vinden op een skipiste of in het hoge Noorden. In haar privé-omgeving wordt ze ook wel eens boulie genoemd (wie kent die schattige sneeuwman uit de tekenfilms niet?), maar dat klonk niet avontuurlijk genoeg.

Een Yeti wordt vanuit de mythen beschreven als een groot, harig actief dier. Hij zou leven in koude gebieden en bossen en gaat graag op avontuur. Doordat de Yeti ook wel de verschrikkelijke sneeuwman wordt genoemd, maakt het natuurlijk extra spannend hem te ontmoeten! Kortom een betere omschrijving van Manon haar grootste passie, avontuurlijk reizen, is er niet. Dat is Mr. Yeti!

Ben jij klaar voor avontuur?

Reisbegeleiders

Iedereen die een groepsreis heeft gemaakt, weet het: de reisbegeleider maakt of breekt de reis. Mr. Yeti hecht daardoor veel waarde aan enthousiaste en deskundige reisbegeleiding. Veel van onze reisbegeleiders hebben niet alleen veel reiservaring met onze bestemmingen, maar is sport en de natuur ook vaak de rode draad in hun leven.

De reden waarom wij ze reisbegeleiders noemen en geen reisleiders? De reisbegeleider coördineert de reis in overleg met alle reizigers en regelt de praktische zaken ter plaatse die nog niet zijn vastgelegd door het kantoorteam. Ook is hij gedurende de reis de hoofd bestuurder van onze minibus. Het zijn ervaren reizigers met kennis van de natuur en veiligheid, maar een gids is hij niet. Voor actuele informatie over het land en zijn cultuur laten wij liever onze lokale partners op de bestemming aan het woord. De reisbegeleiders bereiden samen met het kantoorteam voor vertrek de reis intensief voor waarbij wij uiteraard ruimte overlaten voor individuele vrijheid. Deze behoeften en verwachtingen worden direct de eerste dagen van de reis besproken met de reizigers. Heb je dus zelf goede ideeën voor een activiteit, een bezoekje aan een bepaalde plek of ken jij een goed restaurant, laat het dan zeker onze reisbegeleiders weten.

Al onze reisbegeleiders zijn door Mr. Yeti opgeleid om een scherp oog te hebben voor groepsdynamiek. Ze weten hoe ze moeten handelen in belangrijke (nood)situaties en hebben een zeer grote passie om van jouw vakantie een unieke belevenis te maken.

Heeft Mr. Yeti jou al enthousiast kunnen maken? Neem dan snel een kijkje bij onze actieve groepsreizen voor singles!

Wil jij weten hoe een groepsreis van Mr. Yeti eraan toe gaat? Bekijk dan ons filmpje hierboven!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!