Chat with us, powered by LiveChat

Het team


Manon

Functie Happy Founder
Bestemmingen Scandinavië, Wintersportbestemmingen en overal waar avontuur te vinden is!
Bij Mr. Yeti sinds 2015
Hobby's Outdoor, skiën, reizen, wielrennen/Fitness, muziek en festivals, gezellig naar het café gaan met vrienden en familie.
Verder Ik vind het een super tof avontuur om jou de reis van je leven te bezorgen! Je hoeft niet altijd ver van huis te zijn voor deze unieke ervaring in de natuur. Verder is mijn motto, zon biedt geen garantie voor een toffe vakantie! In mijn vrije tijd ontdek ik graag de mooiste plekjes van België en Nederland op mijn racefiets. Ook probeer ik regelmatig tijd vrij te maken en zelf mee te gaan als begeleider met een groep. Dat vind ik namelijk het allerleukste! Klaar voor avontuur?
Instagram/website @mr.yetigroepsreizen

Roxanne

Functie Content creator
Bestemmingen Kroatië, Polen en zo veel mogelijk plekken die nog niet ontdekt zijn door hordes toeristen.
Hobby's Reizen (natuurlijk!), schrijven, koken (en eten), restaurants ontdekken, Netflixen en festivals bezoeken met vrienden
Verder Groepsreizen zijn geweldig! Ik doe het al sinds mijn veertiende en word het nooit zat. Wat er zo leuk aan is? Onbekenden worden vrienden, je ziet de allermooiste plekjes en gaat naar huis met jaloersmakende reisverhalen. Daar kan een vakantie met vrienden niet aan tippen. Als content creator neem ik jou op onze blog virtueel mee naar de mooiste bestemmingen en laat ik je dromen over je nieuwe reis. Lezen op eigen risico, want als je eenmaal weet hoe leuk een groepsreis is, denk je aan niets anders meer.
Instagram/website @thesaladjunkienl

Noraly

Functie Webdeveloper en webdesigner
Bestemmingen Spanje, Italië zijn favoriet in Europa. Ik heb verder een grote liefde voor Azië. Ik vind het fijn om me te laten verrassen door een land.
Hobby's Fotograferen, programmeren, reizen, schrijven, haken en lekker knus met gezin en vrienden dineren.
Verder Een geslaagde reis begint bij een goede experience op de website. Hier zorg ik samen met Manon en Roxanne voor. Zij bepalen waar er verbeteringen aangebracht moeten worden en ik voer dat vervolgens uit. Dit doe ik voor Mr Yeti, maar ook nog tal van andere websites als Front-end developer bij frontrend.nl
Instagram/website https://frontrend.nl/

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!