Nu we het zomerseizoen zo langzamerhand beginnen af te sluiten, maken we ons alweer voor de winter. Wist je dat onze winterreizen online staan en alweer te boeken zijn? Wil je weten waar we je deze winter mee naar toe nemen, lees dan verder…

 

Een perfecte mix van een one in a lifetime

Dat is de 8 daagse winterreis naar Zweden. Een super toffe combinatie van verschillende winteractiviteiten zoals een husky-safari, langlaufen, skiën, sneeuwscootertochten, jacuzzi in de sneeuw en sneeuwandelingen met sneeuwschoenen. Misschien zie je zelfs het Noorderlicht wel voorbij komen!

Dit alles ondernemen we vanuit ons guesthouse in Zweden onderleiding van de lokale Nederlandse gastheer/reisbegeleider. Overdag heerlijk in de sneeuw en ‘s avonds bijkomen tijdens een heerlijk diner om vervolgens te duiken in de warme jacuzzi of een spelletje te spelen bij openhaard.

Na 2 fantastische winterseizoenen kunnen we zeggen dat deze reis inmiddels bij het meubilair past! In hoeverre je dat natuurlijk mag zeggen als Mr. Yeti nog maar 2.5 jaar actief is. De reis krijgt in ieder geval gemiddeld een 9,5, dus dat zegt volgens mij meer dan genoeg!

Vertrekdata:

  • 18 januari
  • 1 maart

Lees hier meer over deze toffe reis.

 

Sneeuw wandelen  Glühweinavond

 

 

Ook zo’n ski-fan maar niemand om mee te gaan?

Al vanaf het begin dat Mr. Yeti bestaat krijgen we de vraag waarom we geen wintersport vakanties aanbieden voor singles of individuen. Daar hebben we afgelopen februari werk van gemaakt en zijn we richting de Italiaanse Dolomieten vertrokken op verkenning. Dit heeft geresulteerd in een fantastische nieuwe trip!

Vanaf dit seizoen hebben we namelijk een 8-daagse skivakantie op het programma staan voor jawel, singles en individuen. Een skigebied wat zowel uitdagend is voor beginners als gevorderden.

We hebben een super gezellig klein hotel gevonden waar we elke avond culinair worden verrast met een 3-gangendiner. Daarnaast is er een gezellige bar waar we een drankje kunnen drinken en spelletje kunnen spelen.

Vertrekdata:

  • 28 december
  • 25 januari

Lees hier meer over deze toffe reis.

Dolomieten Skivakantie Italiaanse Dolomieten

Hotel 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn