Turkije heeft de reiziger ontzettend veel te bieden: bijzondere steden, adembenemende, groene natuurgebieden en hoge bergen. Het land is echter nog veel mooier vanaf het water. Daarom trok Mr. Yeti zijn stoute waterschoenen aan. Hij liep met een grote boog om al die saaie all inclusive resorts heen en stelde dé perfecte groepsreis samen voor actieve levensgenieters. Heb jij nog geen plannen in de herfstvakantie en ben je toe aan zon, zee en avontuur? Lees dan snel verder.

Het maakt je groepsreis misschien wel extra leuk: genieten van het mooie weer terwijl het in België met bakken uit de lucht komt. In de herfstvakantie wordt deze fijne droom werkelijkheid voor een gezellige groep Yetianen. Zij reizen af naar het mooie Turkije voor een heerlijke, actieve groepsreis. Aan comfort geen gebrek, want we overnachten op een fantastische, luxe zeiljacht met alles erop en eraan. Je deelt hier een kajuit (met eigen badkamer) met één medereiziger. Slaap je liever alleen? Dat kunnen we tegen een meerprijs voor je regelen (beperkte beschikbaarheid). Ook hoef je niet na te denken over eten, want we hebben een fantastische kok aan boord die voor ons heerlijke Turkse gerechten op tafel tovert.

Vaarvakantie Turkije

Uitwaaien, schildpadden spotten & ontdekkingstochten

Natuurlijk gaan we niet alleen maar varen, uitwaaien en zwemmen. Al is dit geen straf, in oktober is het goed vertoeven in Turkije: de temperatuur is aangenaam, het water lekker warm en de zomeravonden lijken eeuwig te duren. Toch verlaten we onze zeiljacht regelmatig: Mr. Yeti neemt jou namelijk graag te voet, per kajak en al snorkelend mee naar de mooiste plekjes. We gaan onder meer het historische Marmaris bezoeken, hiken door de prachtige natuur, nemen een lekker modderbad en bezoeken het Iztuzu-strand: een van de belangrijkste nestplaatsen voor de Caretta Caretta schildpadden. Ook bezoeken we de Kaunische rotsgraven, Caunos en kijken we uit over prachtige, helderblauwe baaien. We hopen dat je GSM of camera goed is opgeladen, want deze adembenemende plekjes wil je echt vastleggen op beeld. Wedden dat jouw familie en vrienden jaloers worden van deze plaatjes?

Schildpad_Singlereis_Vakantie

Actieve groepsvakantie Turkije: iets voor jou?

Ben je benieuwd of een actieve groepsreis naar Turkije iets voor jou is? Mr. Yeti neemt jou graag mee op reis als je:

  • Zin hebt om in de herfstvakantie te genieten van een van de meest veelzijdige landen ter wereld: ideaal voor docenten die vrij hebben of avonturiers die het Belgische klimaat even willen ontvluchten;
  • Gek bent op avontuur, maar ook houdt van comfort. Mr. Yeti zorgt ervoor dat het jou tijdens deze vaarvakantie in Turkije aan niets ontbreekt;
  • Even weg wilt, maar niemand hebt om mee te gaan. Je trekt tijdens deze reis op met een gezellige, kleine groep gelijkgestemden. Doordat onze groepen niet te groot zijn, ben je geen vijfde wiel aan de wagen en hebben jullie het al heel snel gezellig;
  • Graag een combinatie maakt van natuur en cultuur tijdens een reis;
  • Houd van een reis waarbij alles voor je geregeld is, maar ook graag momenten zelf wilt invullen. Een actieve groepsvakantie van Mr Yeti is georganiseerd, maar niet overgeorganiseerd. Wil je zelf iets heel graag doen in Turkije? Laat het onze enthousiaste reisleiding vooral weten. Wij zijn gek op eigen inbreng!

Zie jij jezelf al helemaal zitten op onze luxe zeiljacht, genietend van het mooie weer, lekker eten en het adembenemende uitzicht? Ga dan op 26 oktober mee op reis en maak kennis met alles wat het bijzondere Turkije te bieden heeft. Wees er snel bij, want voor je het weet is deze actieve groepsreis volgeboekt en val jij buiten de boot.

Boek hier jouw vakantie naar Turkije met Mr. Yeti!