fbpx

Waarom we de Singlereizen van Mr. Yeti, groepsreizen noemen!

We kennen je probleem, je wilt graag op vakantie maar jouw vrienden hebben allemaal een relatie of je partner gaat liever op een ander type vakantie. Met Mr. Yeti vertrek jij op een actieve groepsreis voor singles van circa 8 personen. Denk maar eens aan bestemmingen als ZwedenNoorwegenIJslandSchotland of Ierland. Wist je overigens dat 95% van onze reizigers de groepsreis alleen boekt? Geen reden om je dus single te voelen! De overige 5% wordt geboekt met een broer/zus of beste vriend/vriendin. Veel reizigers willen niet worden geassocieerd met singlereizen. Mr. Yeti biedt daarvoor de perfecte oplossing! Lees snel verder!

Doordat onze groepen klein zijn, is er veel persoonlijk contact. Hierdoor ontstaat er al snel een hechte band tussen je medereizigers en de reisbegeleider. Nog een voordeel, je hoeft bij een kleine groep niet met zoveel mensen rekening te houden. Je hebt dus veel eigen inbreng in het reisprogramma! De hoofdlijnen van de reis liggen vast, maar samen met de reisbegeleider en jouw medereizigers kunnen wij hier jouw eigen reiservaring van maken. Tof, niet?

Ben jij een avontuurlijke reiziger met een gezonde conditie, die op een gezellige manier samen met anderen ervaringen wilt delen? Dan zijn de actieve groepsreizen voor singles van Mr. Yeti zeker iets voor jou! Klik snel verder naar de toffe bestemmingen. Jouw medereizigers zijn allemaal tussen de 20 en 50 jaar oud en reizen net als jou ook alleen. Het draait er bij ons namelijk niet om of je single bent of niet. Wij vinden ervaringen en de belevenis veel belangrijker. De mogelijkheid om nieuwe vrienden te maken, maakt de groepsreis natuurlijk af!

Zie jij het al voor je? Samen ontbijten, gezellig samen muziek luisteren tijdens de reis naar de volgende bestemming, samen raften, samen barbecueën, samen bij het kampvuur….. MrYeti.be. Wat is er leuker dan samen reiservaringen te delen?

Kijk snel hieronder voor Mr. Yeti’s groepsreizen voor singles.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!