Actieve Singlereizen | Groepsreizen voor singles | Singlereizen

Waarom we de Singlereizen van Mr. Yeti, groepsreizen noemen!

We kennen je probleem, je wilt graag op vakantie maar jouw vrienden hebben allemaal een relatie of je partner gaat liever op een ander type vakantie. Met Mr. Yeti vertrek jij op een actieve groepsreis voor singles van circa 8 mede-yetianen. Denk maar eens aan bestemmingen als ZwedenNoorwegenIJslandSchotland of Ierland. Wist je overigens dat 95% van onze reizigers de groepsreis alleen boekt? Geen reden om je dus single te voelen! De overige 5% wordt geboekt met een broer/zus of beste vriend/vriendin. Veel reizigers willen niet worden geassocieerd met singlereizen. Mr. Yeti biedt daarvoor de perfecte oplossing! Lees snel verder!

Doordat onze groepen klein zijn, is er veel persoonlijk contact. Hierdoor ontstaat er al snel een goede klik tussen je medereizigers en de reisbegeleider. Nog een voordeel, je hoeft bij een kleine groep niet met zoveel mensen rekening te houden. Je hebt dus  eigen inbreng in het reisprogramma! De hoofdlijnen van de reis liggen vast, maar samen met de reisbegeleider en jouw medereizigers kunnen wij hier jouw eigen reiservaring van maken. Tof, niet?

Ben jij een avontuurlijke reiziger met een gezonde conditie, die op een gezellige manier samen met anderen ervaringen wilt delen? Dan zijn de actieve groepsreizen voor singles en individuen van Mr. Yeti zeker iets voor jou! Klik snel verder naar de toffe bestemmingen.

Maar wie zijn nu onze reizigers? Je moet minimaal 18 jaar zijn op het moment van de reis. Nu vraag je je misschien af.. tot welke leeftijd gaan jullie dan? Tot dat je ons moe bent! Het draait er bij ons namelijk niet om welke leeftijd je hebt of dat je nu single bent of niet. Zolang je maar openstaat voor avontuurlijke bestemmingen en houdt van je grenzen te verleggen. Het leven van Mr. Yeti begint nu eenmaal aan het einde van zijn comfort zone en dat gevoel wil hij met jou delen. Wij vinden het delen van toffe reiservaringen met gelijkgestemden belangrijker dan jou in te delen bij een bepaalde leeftijdscategorie. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en het opdelen kan alleen maar leiden tot verkeerde verwachtingen. Daar ligt de focus van Mr. Yeti niet op. Overigens is het maken van nieuwe vrienden veel leuker!

Zie jij het al voor je? Samen ontbijten, gezellig samen muziek luisteren tijdens de reis naar de volgende bestemming, samen raften, samen barbecueën, samen bij het kampvuur….. MrYeti.be. Wat is er leuker dan samen reiservaringen te delen?

Kijk snel hieronder voor Mr. Yeti’s groepsreizen voor singles.

Samen, alleen op reis… het kan!

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

  • greentripper-logo-rand
  • Vaude