Later willen we allemaal wel een lief, een mooi huis en misschien zelfs kinderen (of een grote hond). Maar vergeet vooral niet te genieten van je vrijheid en de mooie dingen die je kunt doen nu je nog niet zo veel verplichtingen hebt. Mr. Yeti is gek op het maken van mooie herinneringen en vertelt jou welke vijf dingen je absoluut moet doen voor je ‘ja’ zegt tegen jouw geliefde.

  1. Lang op reis gaan

Mr. Yeti is als reisgek misschien een beetje bevooroordeeld, maar er is niets leukers dan alle mooie plekken op de wereld ontdekken. Dit is de tijd om dat te doen, want misschien is jouw geliefde helemaal niet zo’n globetrotter en brengt hij zijn zomers liever door in eigen land – de horror. Misschien wil je wel een wereldreis maken, maar heb je schrik voor alleen reizen. Door eerst deel te nemen aan een geweldige, actieve groepsreis, ben je niet direct helemaal alleen en merk je meteen of zonder bekenden op reis gaan iets voor jou is. Zo niet, dan ben je al snel weer thuis, maar wij weten zeker dat je hierna niet kunt wachten om nog meer landen te zien.

Lang op reis

  1. Zelfstandig worden

Voor je voor iemand anders kunt zorgen, moet je eerst voor jezelf kunnen zorgen. Leer koken, leer hoe je bepaalde huishoudelijke taken moet uitvoeren en leer ook om alleen te zijn, zodat je niet altijd afhankelijk bent van je lief. Op groepsreis merk jij of je deze vaardigheden bezit en maak je ook nog eens nieuwe vrienden. Kun je hen later mooi opzoeken als jouw wederhelft een weekendje iets anders te doen heeft. Kan het nog beter?

  1. Al jouw lievelingsfilms en series kijken

Heerlijk he, onder een dekentje liggen en al jouw favoriete films en series kijken met een hapje en een drankje on the side. Bereid je maar vast voor, want zodra je gaat samenwonen veranderen deze vredige avonden in discussies over wat jullie gaan kijken. Je wederhelft wil de zoveelste voetbalwedstrijd kijken, terwijl jij enorm veel zin hebt in een aflevering van Prison Break. Twee uur later zijn jullie er nog niet uit en gaan jullie maar gewoon naar bed. Een uitgelezen moment om lekker te bingewatchen is onderweg naar je volgende bestemming of activiteit. De reisbegeleider van Mr. Yeti bestuurt de minibus, waardoor jij samen met je reisgenoten iets leuks kunt gaan kijken. Hier scoor jij juist pluspunten met Prison Break, want de anderen hebben er vast niet aan gedacht om iets te downloaden. 

Solo reizen

  1. Een vakantieliefde hebben

Weet je nog? Samen met je vakantieliefde kon je uren samen aan het water zitten en dromen over jullie reislustige toekomst. Misschien is het uiteindelijk niets geworden, maar hoe leuk was jullie tijd samen? Omdat je bij Mr. Yeti met onbekenden op reis gaat, kan de man of vrouw van jouw dromen zo maar eens naast je in de bus zitten. Dan weet je tenminste zeker dat jouw zomers niet in eigen land worden doorgebracht. Heb je al een lief of heb je geen behoefte om op vakantie je hart te laten veroveren? Geen zorgen, Mr. Yeti wil alle reizigers een topvakantie bezorgen. We houden ons niet bezig met relaties en daten. Gewoon op reis met andere singles en individuen (gelijkgestemden) zonder al het gedoe van singlereizen. 

Vakantie liefde

  1. Sparen

Het liefste houd je al je geld natuurlijk lekker voor jezelf, maar er komen ook allerlei instanties die wat van jouw salaris afsnoepen. Misschien krijg je wel een financiële tegenslag. Dan is het fijn om een spaarpot achter de hand te hebben. Zet dus iedere maand een mooi bedragje opzij en leer vast hoe dit is. Als je eenmaal een goedgevulde spaarrekening hebt, mag je jezelf belonen. We weten allemaal dat unieke ervaringen gelukkiger maken dan spullen, dus wacht niet langer en boek een fijne groepsreis voor jezelf. We weten zeker dat je jouw lief hier tijdens jullie eerste date over vertelt.

Sparen en reizen

Ga jij samen met Mr. Yeti items van jouw bucketlist afvinken? Of blijf je jouw tijd als single verdoen op de bank? Ontdek al onze bucketlistwaardige groepsreizen en kies jouw favoriet! Met welke boeiende reiservaringen ga jij later indruk maken tijdens eerste afspraakjes?