Je twijfelt er al een tijdje over: is een groepsreis iets voor mij? Hoe is het om met onbekenden het avontuur aan te gaan? Waarschijnlijk vind je het spannend om voor het eerst een vakantie te boeken zonder vrienden of familie. Heb je schrik om gelijk een groepsreis te boeken waarbij je langer dan een week van huis bent? Geen zorgen, bij Mr. Yeti kun je namelijk in één weekend ervaren hoe een groepsreis is. Pas op, dit werkt verslavend en de kans is groot dat in de zomer of winter weer met ons meegaat. Kennismaken met groepsreizen? Dat doe je in prachtig Friesland!

Voor ons gezellige weekendje weg heeft Mr. Yeti dé perfecte bestemming ontdekt. In de Nederlandse provincie Friesland vond hij tijdens een van zijn ontdekkingstochten in het pittoreske watersportdorp De Veenhoop een oude school, die in 2019 gerenoveerd werd tot sfeervolle B&B. Hier wilde hij maar wat graag zijn reizigers mee naartoe nemen.

Idyllische landschappen en onvergetelijke activiteiten

Vrijdagochtend stap je samen met je andere reisgenoten in de minibus in Antwerpen. Tijdens de busreis praten jullie uitgebreid over de activiteiten die er op het programma staan. Heb jij het meeste zin in de kayaktocht over de schilderachtige Friese meren of kan je niet wachten om de wadden met eigen ogen te zien? Wadlopen is een typisch Nederlandse activiteit. In ongeveer drie uur lopen we over dit bijzondere stukje natuur, langs mosselbanken en door prielen. Onze gids vertelt ons dan ook alles wat we moeten weten over de wadden. Naast de activiteiten die bij het programma horen, is er ook genoeg ruimte om items van jouw persoonlijke bucketlist af te vinken. Wil jij bijvoorbeeld een van de prachtige Friese dorpjes ontdekken of de zeehondencrèche bezoeken? In overleg is bijna alles mogelijk en maak jij jouw reisdromen waar.

Weekend wet met singles

Zorgeloos genieten

Tijdens onze activiteiten zijn we samen actief bezig en dus moeten onze magen daarna weer worden gevuld. Bij het kennismakingsweekendje in Friesland zitten alle maaltijden inbegrepen, hoe fijn is dat? Op de eerste dag maken we samen de keuken onveilig en maken we wat lekkers. Na het wadlopen op de tweede dag hebben we pas echt trek en dus bereidt onze gastvrouw Akkeliene een waanzinnig lekkere barbecue voor. Met je gezellige reisgenoten nemen we na het eten de dag door bij een sfeervol kampvuur. Doordat we met een kleine groep van 6 tot 8 avonturiers zijn, is er voor iedereen ruimte om mooie verhalen te delen en te genieten van het gezelschap. Wie weet heeft er zelfs iemand een gitaar meegenomen en zingen we onze favoriete liedjes tot onze stembanden niet meer kunnen. Natuurlijk mag alles en hoeft niets.

Single_weekendje

Een groepsreis van Mr. Yeti: iets voor jou?

Mr. Yeti durft te wedden dat bij terugkomst in Antwerpen verslaafd bent aan groepsreizen en het liefst direct weer in de minibus stapt naar een nieuwe bestemming. Toch kan het natuurlijk zo zijn dat je het toch moeilijk vindt om zonder vrienden of familie van huis te zijn. Het voordeel van ons kennismakingsweekend in Friesland is dat je dan binnen drie dagen weer terug in België bent en niet lang terug hoeft te reizen. Ook is een weekendje Nederland natuurlijk een stuk goedkoper dan een verdere bestemming. Door deel te nemen aan ons weekendje weg weet je zeker dat je de volgende keer zonder schrik op vakantie kunt en zorgeloos gaat genieten  of kies je toch weer voor een vakantie met bekenden.

Heb je de smaak eenmaal te pakken, dan gaat de wereld van groepsreizen voor je open en kun je kiezen uit talloze gave bestemmingen. Wat dacht je van een rondreis door de Baltische Staten, een ontdekkingstocht door ongerept Ierland of actief bezig zijn onder de Spaanse zon? Bij Mr. Yeti kan het allemaal. Ben jij klaar voor een nieuw avontuur?

Groepsreis is dat iets voor mij?