Mr. Yeti, jouw reisavontuur in Europa

Met Mr. Yeti ervaar je jouw actieve reisavontuur in Europa. De groepsreizen zijn met liefde, kennis en ervaring samengesteld. Hierdoor kunnen wij je een unieke avontuurlijke ervaring bezorgen die perfect bij je past.

Wie zegt dat je enkel vakantie kan vieren op zonnige bestemmingen? Mr. Yeti vindt van niet want hij is het avontuurlijkst op bestemmingen die niet direct bekend staan als populaire en zonnige vakantiebestemmingen. En weet je wat het voordeel daarvan is? Ver weg van het massatoerisme en niet uren lang aanschuiven in een rij bij de ‘bekende’ attracties.  Met Mr. Yeti’s ruime ervaring in groepsreizen kent hij de natuur, lokale bevolking en de allermooiste plekken van onze bestemmingen.

Wie is Mr. Yeti nou eigenlijk? Er bestaan vele mythen over dat de Yeti een groot, harig actief dier is. Hij zou leven in koude gebieden en bossen en gaat graag op avontuur (zeker ’s nachts). Doordat de Yeti ook wel de verschrikkelijke sneeuwman wordt genoemd, maakt het natuurlijk extra spannend hem te ontmoeten! Durf jij het aan? Ga dan met Mr. Yeti mee op avontuur in Europa!

Groepsreis Noorwegen

Groepsreizen

Met Mr. Yeti reis je in groepen van circa acht personen, want er gaat toch niets boven het samen kunnen delen van je reisavontuur? Door de kleine groepen wordt er een persoonlijke sfeer gecreëerd. Hierdoor heb je veel individuele vrijheid tijdens jouw ideale actieve groepsreis. Mr. Yeti vindt namelijk dat jij het mag zeggen! Bij Mr. Yeti boekt ruim 95% de groepsreis alleen. Hierdoor worden de reizen van Mr. Yeti ook wel eens ‘single’reizen genoemd.

Reisbegeleiders

Iedereen die een groepsreis heeft gemaakt, weet het: de reisbegeleider maakt of breekt de reis. Mr. Yeti hecht daardoor veel waarde aan enthousiaste en deskundige reisbegeleiding. Veel van onze reisbegeleiders hebben niet alleen veel reiservaring met onze bestemmingen, maar is sport en de natuur ook vaak de rode draad in hun leven. De reden waarom wij ze reisbegeleiders noemen en geen reisleiders? De reisbegeleiders van Mr. Yeti zijn zeer ervaren reizigers met kennis van de cultuur en natuur. Bovendien zijn al onze reisbegeleiders door Mr. Yeti opgeleid om een scherp oog te hebben voor groepsdynamiek. Ze weten hoe ze moeten handelen in belangrijke (nood)situaties en hebben een zeer grote passie om van jouw vakantie een unieke belevenis te maken.

Heeft Mr. Yeti jou al enthousiast kunnen maken? Neem dan snel een kijkje bij onze actieve groepsreizen

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!