fbpx

Mail jouw mooiste foto van de actieve groepsreis naar info@mryeti.be. Wij plaatsen hem vervolgens voor jou op Facebook en het is dan aan jou om zoveel mogelijk likes te krijgen! De reiziger die op 29 oktober 2018 de meeste LIKES heeft wint een reischeque t.w.v. €250,-!!!

MAAR DAN!!

Vanaf dit jaar organiseren wij ook een VIDEO/VLOG wedstrijd (video blog)! YouTube begint steeds een belangrijkere rol te spelen, en ook wij hebben dit opgemerkt. Maak een toffe video blog van jouw ervaringen tijdens de reis. Niet alleen leuk voor jou om op terug te kijken, maar ook voor toekomstige reizigers. Mail de VIDEO/VLOG naar info@mryeti.be. Wij plaatsen hem vervolgens voor jou op Facebook en het is dan aan jou om zoveel mogelijk likes te krijgen! De reiziger die op 29 oktober 2018 de meeste LIKES heeft wint een reischeque t.w.v. €500,-!!

SPELREGELS
√ Je foto/video moet tijdens een Mr. Yeti reis gemaakt zijn
√ Ingezonden foto’s/video’s worden eigendom van Mr. Yeti en kunnen in onze uitingen gebruikt worden.
√ De inzender is de persoon die meedingt naar de overwinning.
√ De reischeque is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.
√ De reischeque is alleen bij Mr. Yeti te besteden.
√ De cheque kan niet omgezet worden in contanten of goederen.
√ De vertrekdatum dient binnen de 18 maanden plaats te vinden na uitgifte van de cheque.
√ Zorg ervoor dat je foto/video van goede kwaliteit is. Video’s moeten zijn bewerkt met het Mr. Yeti logo en mogen niet langer duren dan 7 minuten
√ Stuur de foto met het originele formaat naar info@mryeti.be
√ Alleen de likes op de foto’s en video’s in de map ‘fotowedstrijd zomer 2017′ en ‘vlogwedstrijd zomer 2017’  tellen mee.
√ Je foto /video delen mag uiteraard, maar ook hier geldt, alleen de likes in de map ‘fotowedstrijd zomer 2017′ en ‘vlogwedstrijd zomer 2017’  tellen mee..


Maar Mr. Yeti geeft meer!

Geschreven reisverslag
Maak een leuk geschreven reisverslag van jouw avontuur en stuur deze op naar Mr. Yeti. Als jouw verslag geplaatst wordt op mryeti.be krijg je van ons een beloning.  Een Mr. yeti reischeque ter waarde van €75,- !!

Foto reisverslag
Maak een leuk foto reisverslag van jouw avontuur en stuur deze op naar Mr. Yeti. Als jouw foto verslag geplaatst wordt op mryeti.be krijg je van ons een beloning.  Een Mr. Yeti reischeque ter waarde van €75,- !!

 

Winnaar fotowedstrijd zomer 2016 – Jessica

fotowedstrijd2016_mryeti_jessica

Winnaar fotowedstrijd zomer 2017 – Ruth

Ruth_Zwedenrondreis0508

Voorbeeld VLOG

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!