Goed nieuws voor alle wintersportliefhebbers: de koude maanden komen er weer aan. Dat betekent dat ook Mr. Yeti over een paar maanden de ski’s weer onderbindt. Alleen vindt hij dat maar saai en daarom neemt hij een groep enthousiaste reizigers mee op wintersport groepsreis. De bestemming? Ötztal (Sölden), misschien wel de geliefdste sneeuwbestemming van dit moment.

Kraakverse sneeuw, hypermoderne skiliften en de langste afdaling van Oostenrijk: Ötzal is een paradijs voor skiërs en snowboarders. Dit prachtige gebied sprong niet alleen Mr. Yeti direct in het oog, ook Hollywood ontdekte de schoonheid een aantal jaar geleden. Een deel van de James Bondfilm Spectre is namelijk op deze mooie plek opgenomen. Tijdens jouw wintersport groepsreis waan jij je dan ook even in de wereld van 007. We hebben een skipas voor zes dagen en daarin reizen we af naar vijf afzonderlijke skigebieden. Kan je niet wachten en wil je zaterdag ook al skiën? Mr. Yeti regelt het voor je! Laat het ons weten bij je boeking, zodat we je skipas kunnen verlengen.

Genieten op en buiten de pistes

Nadat we van de pistes zijn gescheurd, is het natuurlijk tijd voor iets wat helemaal hoort bij wintersport: après-ski! Nog nooit maakte je zulke onvergetelijke festiviteiten mee als tijdens jouw wintersport groepsreis in Ötztal. Ben je niet zo’n fan van après-ski of wil je gewoon even wat rustiger aandoen? Dat is natuurlijk prima. Mr. Yeti wil graag iedereen een fantastische vakantie bezorgen en je hebt alle vrijheid om te bepalen of je mee wilt après-skiën of niet. Dagelijks bespreken we wie er mee willen. De rest gaat terug naar het hotel. Bij het diner zien we elkaar weer en daarna is er alle ruimte om een spelletje te doen of gezellig wat te drinken bij de bar.

Help, ik ben een beginner!

Zie jij jezelf al genieten tijdens deze wintersport groepsreis naar Sölden, maar heb je schrik dat je te weinig ervaring hebt? Geen zorgen, of je nou al flink wat uurtjes in de sneeuw hebt doorgebracht of nog niet verder bent gekomen dan een ritje op de slee, deze skisafari is voor iedereen. In groepjes van maximaal acht reizigers ga je op je eigen niveau beginnen aan dit avontuur. Dat doe je onder begeleiding van een deskundige, Nederlandstalige reisbegeleider. Je kunt dus al jouw vragen stellen en krijgt hulp waar nodig. Misschien gaat het een paar dagen later wel zo goed dat je bij een ander groepje aansluit, de keuze is helemaal aan jou. De medereizigers die niet met jou meeskiën of snowboarden, zie je in de pauzes of tijdens de après-ski.

Skisafari Sölden

Checklist: ben jij klaar voor deze geweldige wintersport groepsreis? 

Wil jij…

…over de mooiste pistes van Oostenrijk skiën of snowboarden?

…in kleine groepjes op je eigen niveau genieten van wintersport?

…nieuwe mensen leren kennen die uit zullen groeien tot vrienden voor het leven?

…niet een, niet twee, maar wel vijf prachtige gebieden ontdekken?

…er een feestje van maken tijdens de après-ski?

…genieten van een wintersport groepsreis waarbij ontbijt en diner zijn inbegrepen?

…profiteren van een reis waarbij al het vervoer en skipassen voor je zijn geregeld?

…leren van de leukste, Nederlandstalige reisbegeleiding (al zeggen we het zelf;))?

Kan jij deze vragen met ‘ja’ beantwoorden? Dan neemt Mr. Yeti jou heel graag mee op deze gave, onvergetelijke skivakantie in Sölden. Als je voor 1 oktober boekt, hebben we zelfs een hele leuke verrassing voor je. Snelle Yetianen profiteren namelijk van een hele fijne korting van maar liefst €75! Mis deze aanbieding niet en bemachtig snel jouw plekje voor de leukste vakantie van jouw leven.

Bekijk hier het hele programma!

Offpiste Oostenrijk Liften Terras Oostenrijk Wintersport singles Skisafari Oostenrijk