Als je meerdere aanbieders van groepsreizen met elkaar vergeleken hebt, is het je waarschijnlijk opgevallen: zij werken bijna allemaal met leeftijdsgroepen. Mr. Yeti doet dit niet, hij neemt alle reizigers die ouder zijn dan achttien mee op ontdekkingsreis. Waarom maakt hij eigenlijk geen onderscheid? Dat ontdek je in deze blog!

Misschien vind je het spannend om alleen op reis te gaan en een groepsvakantie te boeken zonder te weten hoe oud andere deelnemers zijn. Heb je schrik dat je medereizigers een stuk ouder of jonger zijn? We begrijpen dat het ontbreken van leeftijdsgroepen wellicht een drempel voor je is, maar we leggen je graag uit waarom jij je daar echt geen zorgen om hoeft te maken.

 

Succesvolste reizen

Mr. Yeti biedt al jaren groepsvakanties aan en heeft al heel wat avonturiers de wereld laten zien. Soms liggen te leeftijden binnen een groep dicht bij elkaar, terwijl er de andere keer juist een mix is tussen jong en oud. Weet je wat ons is opgevallen? De groepen met de meest uiteenlopende leeftijden hebben vaak de allertofste vakanties gehad. Bij het kampvuur vertellen ze elkaar over hun dagelijks leven en ontstaan er waardevolle gesprekken. De oudere reiziger vertelt wat zijn mooiste reis is geweest en de pas afgestudeerde deelnemer vertelt hoe zij met weinig geld toch naar de gaafste bestemmingen vloog. Doordat wij werken met kleine groepen van zes tot acht avonturiers, ben je nooit het vijfde wiel aan de wagen.

Back to basic

Alles draait om avontuur

Een andere reden waarom wij reizigers niet opdelen? Hoe oud je ook bent, jullie vinden allemaal hetzelfde leuk. Onze deelnemers hebben allemaal een passie voor reizen. Ze willen de wereld ontdekken, maar dan niet door op het strand te liggen bij een all inclusive resort. Avontuur, daar houden de Yetianen van. Ze maken graag lange kanotochten, zien de mooiste plekjes door te mountainbiken door de bossen of kijken hun ogen uit tijdens een gletsjerhike. Mr. Yeti richt zich specifiek op actieve groepsvakanties. Doordat onze deelnemers allemaal dezelfde interesses hebben, is het direct gezellig en hebben jullie gelijk iets om urenlang over te praten. Bovendien schept opdelen alleen maar verkeerde verwachtingen. Iedere avonturier heeft zijn eigen verhaal. Het draait bij onze actieve groepsvakanties om het delen van mooie ervaringen met anderen, niet om of je twintig of vijftig bent.

Avontuur

Vanaf 18 en tot je moe bent

Op het moment van de reis moet je minimaal achttien jaar zijn om mee te mogen. Mr. Yeti hoort je denken: tot welke leeftijd kan ik dan mee op reis? Heel simpel: tot je moe bent! Het grappige is dat de er vaak gedacht wordt dat deelnemers tussen de twintig en dertig jaar het meest actief zijn. De waarheid? Oudere reizigers lopen/fietsen/peddelen de jongere avonturiers er vaak uit. Het leuke is ook dat door hun aanmoediging de rest vaak een tandje bijzet om buiten hun comfortzone te gaan. Daardoor ontdekt iedereen dat zij meer kunnen dan ze denken. Als je daar niet happy van wordt, weet Mr. Yeti het ook niet meer!

IJsland groepsreis

Wil jij na het lezen van deze blog ook zo graag met gelijkgestemden de wereld ontdekken? Boek dan snel een van onze fantastische, avontuurlijke groepsreizen. Mr. Yeti neemt je graag mee naar jouw favoriete land. Je maakt nieuwe vrienden, deelt prachtige ervaringen en ziet prachtige natuur en steden. Hoe oud Mr. Yeti zelf is? Hij is de tel kwijtgeraakt, maar vindt dat helemaal niet erg. Avontuurlijkheid is belangrijk en leeftijd maar een getal!

Hokjes denkers