AVONTUUR OP MAAT

 • Road & Citytrip Baltische Staten

  Baltische Staten

  04-10-2019

  Wil jij ook eens iets anders dan Parijs of Londen? Kennismaken met onontdekte steden die nog niet overspoeld worden door toeristen? Stap dan met Mr. Yeti in het vliegtuig naar de Baltische staten. Samen met je gezellige reisgenoten bezoek je het unieke Vilnius, romantische Riga en schilderachtige Tallinn.

  Lees meer
 • Ardennen-vakantie-zomervakantie

  België

  04-10-2019

  Op avontuur in eigen land? Misschien denk je bij een avontuurlijke vakantie niet direct aan België, maar waarom moeten we het altijd zo ver zoeken? In onze prachtige Ardennen is alles te vinden voor een geslaagde vakantie!

  Lees meer
 • Bosnië

  04-10-2019

  Het is misschien wel het best bewaarde geheim van Europa: Bosnië en Herzegovina. In dit bijzondere land verbaas jij je over de fantastische natuur, interessante steden en de sfeer.

  Lees meer
 • Canada

  Canada

  04-10-2019

  Canada is hét paradijs voor avonturiers. Je vindt er blauwe meren, watervallen, uitgestrekte bossen en nog veel meer om je over te verwonderen. Mr. Yeti droomde er dan ook al jaren van om zijn reizigers mee te nemen naar dit prachtige land. Nu is het eindelijk zo ver en kun jij zowel in de winter als de zomer mee op actieve groepsreis naar West-Canada.

  Lees meer
 • Engeland

  Groot-Brittannië

  04-10-2019

  Groot-Brittannië bestaat uit verschillende landen, namelijk Engeland, Wales, Noord-Ierland en Schotland. De naam Engelsen komt voort uit de naam ‘Angelen’, dit zijn een van de vroegere bewoners van Engeland.

  Lees meer
 • Frankrijk

  Frankrijk

  04-10-2019

  Ik hoor je denken…Mr. Yeti gaat naar Frankrijk, een warme en toeristische bestemming? Ja, dat heb je goed gezien! Maar wist je dat Frankrijk meer te bieden heeft dan alleen het strand en de drukke steden?

  Lees meer
 • IJsland

  IJsland

  04-10-2019

  IJsland, het land van vuur en ijs! Door de vulkanische activiteit groeit IJsland nog elk jaar. Gekeken naar de temperatuur is de naam IJsland eigenlijk verkeerd gekozen, want door de warme Golfstroom heeft IJsland het gehele jaar gematigde temperaturen. Dus de kou hoeft niet jouw excuus te zijn om IJsland niet te hoeven bezoeken!

  Lees meer
 • Indonesie

  Indonesië

  04-10-2019

  Met zijn meer dan 17.000 eilanden, parelwitte stranden, wuivende palmbomen, turquoise blauwe oceaan en verfrissende kokosnoten past Indonesië in het droombeeld van elke reiziger.

  Lees meer
 • Kroatie

  Kroatië

  04-10-2019

  Wil jij op een actieve groepsreis naar Kroatië? Ga samen met Mr. Yeti naar de mooiste plekjes van deze bestemming. Kroatië is een land die voor iedereen wat heeft te bieden. Mooie natuur, rijke geschiedenis en schitterende stranden. Voor actieve groepsreis met Mr. Yeti ben je in Kroatië aan het juiste adres!

  Lees meer
 • Nederland

  Nederland

  04-10-2019

  Ga je mee gluren bij de buren? Misschien denk jij bij een weekendje weg niet gelijk aan Nederland, maar het prachtige Friesland mag op jouw reisbucketlist niet ontbreken. Nederland heeft veel meer te bieden dan molens, klompen en bollenvelden.

  Lees meer
 • Noorwegen

  Noorwegen

  04-10-2019

  Noorwegen, het land van fjorden, bergen, de bekende Noorse trollen en natuurlijk de Vikingen. Ga je mee met Mr. Yeti naar het land van deze overweldigende natuur? In Noorwegen kan je even helemaal tot rust komen, genieten van de ongelofelijke vergezichten en niet te vergeten je grenzen te verleggen tijdens de klim naar de Kjeragbolten en Preikestolen.

  Lees meer
 • Slovenië

  Slovenië

  04-10-2019

  Zoek verfrissing in de kristalheldere Soča rivier, bezoek Ljubljana en ontdek de prachtige Julische Alpen tijdens de groepsreis Slovenië! Ga samen met Mr. Yeti op avontuur in actief Slovenië en bezoek de mooiste plekjes van dit prachtige land. Voor een actieve en avontuurlijke groepsreis in Slovenië ben je bij Mr. Yeti aan het juiste adres!

  Lees meer
 • Turkije

  04-10-2019

  Ben jij gek op oude steden, groene natuurgebieden met hoge bergen en zon? Dan een groepsvakantie naar Turkije echt iets voor jou. Dit waanzinnig mooie land heeft reizigers ontzettend veel te bieden, als je niet in een van de all inclusive resorts gaat zitten tenminste.

  Lees meer
 • Zweden

  04-10-2019

  Ga met Mr. Yeti mee op reis naar natuurlijk Zweden en ontdek de oneindig uitgestrekte natuur, elanden, rendieren, wolven en beren. Maar er is nog veel meer! Met haar 100.000 meren is Zweden de perfecte bestemming om samen met je medereizigers actief te zijn, maar ook heerlijk tot rust te komen in de overweldigende natuur.

  Lees meer