Misschien denk jij nog aan je zomervakantie, maar Mr. Yeti heeft de winter alweer in zijn bol. Na al die geweldige kanotochten en zwemmen in de mooiste meren, is het weer tijd om weg te dromen bij de gedachte aan huskysafari’s, schaatsen en sauna’s. Voor een echt winters avontuur reist Mr. Yeti het liefst af naar Zweden. Ga je mee op avontuur? Wij vertellen je waarom je deze groepsreis niet mag missen!

1. In de winter is het land stiekem nog mooier

Zowel in de zomer als in de winter reist Mr. Yeti af naar het prachtige Zweden. Misschien ligt het aan het feit dat hij goed verstoppertje kan spelen in de sneeuw dankzij zijn witte vacht, maar in de koude maanden is het land volgens hem op haar best. De uitgestrekte landschappen zijn nu voorzien van een magisch laagje wit, ijspegels steken af tegen een strakblauwe hemel en de sporen van het winterse wild maken het helemaal af.

Sneeuw_Zweden_Vakantie

2. Je bent even helemaal weg

Werk, studie, familie, vrienden, sport, hobby: grote kans dat jij in België altijd druk bent. Tijdens deze groepsreis naar Zweden gaan we natuurlijk niet stilzitten en allerlei leuke activiteiten doen, maar je bent echt even helemaal weg. We overnachten in een typisch Zweedse stuga en als je over de drempel stapt, waan jij je in een winterwonderland. ’s Avonds steken we heerlijk het kampvuur aan en dan lijkt de drukte van alledag ineens heel ver weg.

Singlereis_Kampvuur_Zwedne

3. Je gaat heel wat items van je bucketlist afstrepen

Een sneeuwscootertocht, ijsvissen én een huskysafari: het is slechts een kleine greep uit het programma van deze actieve groepsreis naar Zweden. Wensen die waarschijnlijk al jaren op je bucketlist staan, komen tijdens deze reis gewoon echt uit. Wedden dat je hooggespannen verwachtingen zelfs overtroffen worden?

Groepsreis_Zweden_Husky

4. Je overnacht op de bijzonderste plek ooit

Slapen in een Zweedse stuga is al geweldig, maar Mr. Yeti doet er graag nog een schepje bovenop. Daarom gaan we ook een nacht doorbrengen in een houthakkershut middenin het bos. Ons eten bereiden we boven het kampvuur en als je zin hebt, kun je lekker genieten van de sauna. Het is aan te raden om ’s nachts heel stil te zijn, want wie weet horen we de dieren dan wel. Dat maakt de ervaring nog eens extra bijzonder. 

Houthakkershut_Sneeuw_Winter
5. De geweldige ervaringen deel je met andere reizigers

Als reisgek ken je het probleem vast wel: je hebt zin, tijd en geld om te gaan, maar niemand wil met je mee. Dan kun je natuurlijk alleen gaan, maar het is veel leuker om mooie ervaringen te delen met gelijkgestemden. Mr. Yeti neemt een groep van 4-8 personen mee op groepsreis naar Zweden. Door de groepen klein te houden val je nooit buiten de boot en kunnen jullie samen genieten van al dat moois wat het land te bieden heeft.

Hottub_Zweden_Singles

6. Alle maaltijden en non-alcoholische dranken zijn inbegrepen

Ervaar tijdens deze actieve groepsvakantie naar Zweden het gemak van volpension, zonder dat je in een toeristisch resort hoeft te zitten. Ontbijt, lunch, diners en non-alcoholische dranken zijn allemaal bij de prijs inbegrepen en zorgen ervoor dat jij nog zorgelozer van jouw reis kunt genieten.

Versevis_Zweden_IJsvissen

 7. Je krijgt een fijne vroegboekkorting als je nu boekt

Sta jij te popelen om mee te gaan op avontuur? Dan heeft Mr. Yeti een superleuke verrassing voor je. Tot 1 oktober kun jij namelijk gebruikmaken van een hele aantrekkelijke vroegboekkorting van maar liefst €75,-. Let op: deze reizen zitten meestal heel snel vol, dus zorg dat jij een plekje bemachtigd. Deze fantastische groepsreis naar Zweden wil je echt niet missen!

Winterreis Zweden

Wil jij meer informatie over deze reis? Bekijk dan snel het programma!

Langlaufen_Zweden_Single Singlereis_Winterreis_Wintersport IJsvissen_Singlereis_Sneeuw Kampvuur_Sneeuw_Single Alleenopreis_Vakantie_Zwedn Schaatsen_Singlereis_Zweden Snowhike_Singlereizen_Zweden_Alleenopreis Winterreis_Zweden_Single Zweden_Winter_Hike