Weet jij al waar jij herinneringen gaat maken in 2019? De zomervakantie is al even geleden en dus is het weer tijd voor een nieuw avontuur. Wij weten wel waar je voor moet kiezen: een gave, actieve groepsreis. Misschien heb je toch nog wat schrik om alleen op vakantie te gaan. Mr. Yeti geeft jou 5 redenen waarom het juist veel leuker is om op groepsreis te gaan.

1. Geen eeuwige discussies

Zodra het eerste appje over vakantiebesprekingen komt, begin jij al te zuchten. Al jouw vrienden willen iets anders en als jullie dan eindelijk een plan hebben gemaakt, haakt de helft af omdat ze toch andere plannen hebben of het geld spontaan op is. Een groepsreis boeken is veel makkelijker. Je kijkt tussen het aanbod en boekt een reis waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Geen overleg nodig, je hoeft alleen maar rekening te houden met jezelf.

Ruzies op reis

2. Je reisgenoten zijn net als jij

Jij kiest een groepsreis uit omdat de activiteiten en bestemming je aanspreken. Jouw reisgenoten denken daar precies hetzelfde over, waardoor jullie gelijk veel gemeen hebben en urenlang kunnen praten over de geweldige dingen die jullie mee gaan maken of mee hebben gemaakt. Vergeet de eeuwige verhalen over het vriendje van je beste vriendin en ontdek eens echt wat andere reisliefhebbers bezighoudt. Wees niet bang dat je in een groep het vijfde wiel aan de wagen bent. Mr. Yeti werkt met kleine groepen, waardoor iedereen een fijn plekje binnen de groep heeft. Na onze actieve groepsreis merk je het direct: de vreemdelingen zijn inmiddels vrienden geworden.

Reisgenoten

3. Avontuur, ik kom eraan!

Je vrienden zien het helemaal zitten: acht dagen uitgaan en uitbrakken op het strand. In het dorpje of de stad zie je alleen de terrasjes en de nachtclubs. Jouw geld gaat op aan shotjes en cocktails en eigenlijk weet je wel zeker dat je je deze vakantie later niet meer herinnert. Wat als we je vertellen dat dit anders kan? Op groepsreis ontdek je prachtige steden, pittoreske dorpjes, natuur en zie je wat een land echt te bieden heeft. Wat dacht je van een wandeling met adembenemende uitzichten of een uitdagende, maar niet te pittige kanotocht dwars door de mooie natuur?

Avontuur

4. Je hoeft (bijna) nergens meer aan te denken

Reis? Check! Verblijf? Check! Gave activiteiten? Dubbelcheck! Op groepsreis is veel al voor je geregeld, waardoor je alleen nog maar hoeft te genieten en niet urenlang hoeft te zoeken naar leuke dingen. We zeggen expres veel en niet alles, omdat er ook voldoende ruimte is om activiteiten te ondernemen die jij leuk vindt. Wil je bijvoorbeeld per se naar die ene winkel of verheug je jezelf er al een heel jaar op om een bepaalde plek te bezoeken? In overleg is bijna alles mogelijk. Samen met Mr. Yeti laat jij jouw reisdromen allemaal uitkomen.

Alleen op reis

5. Ook na je reis is er ruimte voor avontuur

Het minst leuke aan jouw actieve groepsreis, is dat je ook weer naar huis moet en afscheid neemt van je reisgenoten die inmiddels vrienden geworden zijn. Jouw eigen vrienden wonen vaak bij je in de buurt, maar stiekem is dat maar saai. Om je reisgenoten na de vakantie weer te zien, moet je waarschijnlijk afreizen naar een andere plaats in België of Nederland. Samen met hen ontdek je de stad of het dorp als een echte local en misschien heb je naderhand wel eindelijk een logeeradres in Antwerpen, Brugge of Amsterdam. Dat is pas plezant!

Rust in de natur

Ben jij ook zo klaar met het eeuwige strand van Kreta? Wil jij ook de echt mooie plekjes van een land ontdekken met reizigers die bij jou passen? Bekijk dan snel onze actieve groepsreizen voor ze volgeboekt zijn!